Mijn nieuwe website komt eraan. Echt!

Arjan JonkerInternet Marketing15 Comments

Het is jullie vast opgevallen: qua bloggen ben ik de laatste tijd zo regelmatig als de vervoeging van sterke werkwoorden. Níet, dus. En dat heeft verschillende oorzaken:

 • Drukte
 • Inspiratie
 • Frustratie

Drukte? Ja: de afgelopen 12 maanden wist ik niet wat me overkwam. Ik heb keihard gewerkt. Voor mijn klanten, welteverstaan. Mijn blog werd het eerste slachtoffer (liever dan mijn gezin, snap je?).

Inspiratie? Ja, of het gebrek daaraan. Op mijn blog staan inmiddels 100 artikelen. Ik zeg allerminst dat de onderwerpen ‘op’ zijn. Laat staan goede invalshoeken. Ik vind ze gewoon minder makkelijk dan voorheen. Dit heeft zéker een relatie met de drukte.

Frustratie? Ja: ik wilde al in augustus mijn website flink op de schop nemen. Het is blijven liggen. Gevolg: mijn site loopt allerminst in de pas met mijn eigen ontwikkeling van de afgelopen jaren. Niet mijn sitestructuur, niet mijn teksten. Dat frustreert mij. Daardoor kreeg ik ook minder zin om te bloggen.

Het is nu mei, augustus alweer in zicht

En ik heb het idee dat mijn kraan is gaan lekken. Ik geef cursussen nu, nota bene. Lang niet alle adviezen die ik geef, zijn geïmplementeerd op mijn eigen site. Ik pas ze toe voor mijn klanten, ja. Maar ik wil niet díe loodgieter zijn. Mijn eigen website en webteksten moeten méér dan waardevol zijn. Die moeten wervelen.

Dus f*ck it

F*ck de drukte. F*ck inspiratie. En f*ck frustratie. Geen ach en wee meer. Alles van tafel. Mouwen omhoog. Aan de slag.

Op 29 juni bestaat mijn tekstbureau 10 jaar

Een prachtkans. Op die dag, beste lezers, lanceer ik mijn nieuwe website. Ziezo. Nu zijn jullie mijn stok achter de deur. Haal ik 29 juni niet? Dan mogen jullie mij meppen. Hard. ;-)

Ondertussen ben ik al druk bezig. De structuur staat als een huis. Nu ben ik bezig met de zoekwoordanalyse. Weldra ga ik de teksten bouwen. Het loopt, en ik word daar gelukkig van. Sterker nog: de inspiratie slaat toe. En dat merken jullie straks ook weer aan mijn blog.

Er komen mooie dingen aan. :-)

Of ik tot die tijd nog blog? Geen idee. Mijn nieuwe website heeft prioriteit. En daar heb ik mijn handen voorlopig vol aan.

Stay tuned!

PS: Veel mensen vroegen mij de afgelopen weken of ik stop met WVWT. Ik ben tegenwoordig namelijk óók trainer bij RoyIshak.nl. Niet in loondienst, maar als partnerschap. Dat zette ik op mijn Linkedin-profiel en hup!, Linkedin communiceert even naar mijn connecties: ‘Arjan Jonker is nu trainer bij Roy Ishak. Was voorheen copywriter bij Waardevolle Webteksten.’ Wtf, Linkedin?! Bepaal jíj dat?

Laat ik dus duidelijk zijn: WVWT staat sterker dan ooit. Mijn partnerschap met Roy? Een fantastische nieuwe ontwikkeling. Ik beschouw Roy als de beste copywriter van Nederland. Als trainer is hij de afgelopen jaren bekroond tot ‘Beste Opleider’ door Springest.nl. En ik ben (tot nu toe) de enige aan wie hij zijn trainingen (en klanten) toevertrouwt. Ja, daar ben ik trots op. Dus dit krijgt in ieder geval een mooi plekje op mijn nieuwe website:

Roy Ishak KEURMERK-3

15 Comments on “Mijn nieuwe website komt eraan. Echt!”

 1. Ha ha ja Arjan, Inderdaad, als je een website hebt dan vraagt dit inderdaad onderhoud, niet alleen qua vormgeving maar ook qua inhoud. Als je net als ik ook nog een een dagelijkse job hebt en daarnaast ook nog een gezin dan is dit best lastig. Maar inderdaad, juist jij … als voorbeeld voor ons allen ;), jij mag dit niet laten verslonzen. Ik weet zeker dat Rob er weer iets moois van gemaakt heeft. Ik wacht met spanning af. Grtz Ramon

 2. Heel herkenbaar Arjan: je eigen website die maar niet van de grond komt. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat op 29 juni ;-). Mis je blogs wel, maar het is je vergeven. Top dat partnerschap met Roy Ishak. Jullie zijn beiden top copywriters van wie ik veel heb geleerd. Succes!

 3. Gezien je drukte is je website niet direct het probleem lijkt me.
  Ook klinkt dit als de bekende website Big Bang. Jij hebt hem zo vaak gezien dat het tijd wordt voor iets geheel anders.
  Is het standaard/ algemene advies niet juist om alles stukje bij stukje te verbeteren.

  Ben benieuwd natuurlijk. We zullen het zien over 6 weken en 2 dagen.
  Krijgen we nog een quick peek?

 4. Tja… die drukte. Dat gaat niet beter worden Arjan. We zaten gisteren in Apeldoorn met drie man te bekvechten over wie je het eerst mag inhuren (nou ja, vooral Roy maakte er een issue van moet ik eerlijk zeggen ;-) Tip van een andere druktemagneet: probeer af en toe eens te bedenken wat je NIET hoeft te doen, aka: een fuck it list. Works miracles.

  1. Dank voor de tip. Heb ik al eens eerder op mijn website gehad. Word daar vrij onrustig van. Deze keer laat ik het ff, denk ik. ;-)

   VA? Ja…wie weet, ooit. Ben momenteel toevallig bezig met webtesten van een VA. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *