Nieuwsbrieven laten schrijven


E-mailmarketing blijkt ieder jaar weer de meest effectieve marketingmethode die er is. Ga maar na: jouw informatie of aanbod direct in iemands mailbox. Instant interesse en vertrouwen.

Tenminste…als de titel aanspreekt, relevant is, tot openen aanzet…met al even doelgroepgerichte inhoud zodat je lezers doorstromen naar je website. Dát soort nieuwsbrieven schrijf ik voor je.

“Skip de rest; ik wil NU een offerte!” ;-)

Ik heb ‘m zelf ook ;-)

Sinds augustus 2013 schrijf ik mijn eigen nieuwsbrieven. Die hebben me veel gebracht: terugkerende lezers van mijn blog én (uiteindelijk) klanten.

Gemiddeld wordt een nieuwsbrief door slechts 12% van de ontvangers geopend. Bij mij ligt dat percentage gemiddeld rond de 50%. 5 keer zo veel…

Gemiddeld klikt slechts 2% van de ontvangers op een link in de nieuwsbrief. Bij mij ligt dat percentage gemiddeld rond de 20%. 10 keer zo veel…

Hoe bereik ik die resultaten? Door mijn mailinglijst goed op te bouwen, met killer-koppen en dito inhoud. Nét als voor mijn klanten:

 

Voorbeelden

 • Bekijk de website
  Machinetrack.nl

  Direct na het versturen van een mailing, die ook door Arjan was geschreven, hebben een aantal nieuwe klanten voor onze meest uitgebreide dienst gekozen zonder dat er verder uitleg nodig was.”


  Naam: Team Machinetrack
  Bedrijf: Machinetrack
  Beoordeling: 8,6

 • Bekijk de website
  Odendaal Advies

  Ik had een abonnement bij Arjan. Elke 2 weken redigeerde hij door mij geschreven artikelen, optimaliseerde ze voor Google en verzond nieuwsbrieven via Mailchimp. Ik hoefde  de nieuwsbrief alleen maar te delen op Social Media met de links en bijbehorende tekst (die hij ook aanlevert). Arjan is behulpzaam, vriendelijk en gewoon een fijne samenwerkingspartner. Ik beveel hem van harte aan.”


  Naam: Patrick Odendaal
  Bedrijf: Odendaal Advies
  Beoordeling: 9

Niet genoeg voorbeelden?

Lees dan de 100+ testimonials van mijn opdrachtgevers. Zij beoordelen mij met gemiddeld een 9.

Mijn tarief

Ik neem jou serieus. Ik neem je nieuwsbrieven serieus. Daarom hanteer ik ook een serieus tarief:

Vanaf 195 euro per nieuwsbrief, ex.btw.

Alleen dan kan ik compromisloze kwaliteit leveren.

Vraag een offerte aan, en vertel me wat je nodig hebt. Dan doe ik je een aanbod op maat.

 

Je weet nu wat ik te bieden heb

Nu ben ik benieuwd naar jouw wensen. Over welk product of welke dienst wil je nieuwsbrieven laten schrijven? Waar loop je tegenaan en heb je adviezen bij nodig? Ik help je graag.

 

Geef me de opdracht, leun achterover, en pluk de vruchten van het resultaat.

 

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

 • Reactie binnen 24 uur

  Ik bel of mail je even. Maar niet in het weekend.

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Spam komt hier niet van.

 • Locatie geen bezwaar

  Komt het tot een klus? Dan kom ik naar jóu toe.arrow2PS. Ik neem niet meer dan 4 dagdelen per week aan. Dus als je haast hebt…