Mijn plannen, vernieuwde website en vakantie

Arjan JonkerOff-topic6 Comments

Wahey! Morgen ga ik op vakantie. :-)

Dat betekent: tot september geen blogs meer, laat staan vlogs. Maarrrrr…niet getreurd: wanneer ik terug ben, hoor je weer iedere week van me.

That’s right: ik heb al een blogkalender gemaakt tot 1 januari. Met onderwerpen en al. Opeens kwamen ze weer: de ideeën. En vooral de enorme zin om weer tips, ideeën en rare kronkels met jou te delen.

Dus ga je mee vanaf september, weer volop verdwalen in mijn gedachtegangen? :-)

Dit is wat je kunt verwachten:

  • Iedere maand minimaal 2 kakelverse blog-posts
  • Iedere 2e vrijdag van de maand een geactualiseerd artikel uit den oude doosch
  • Iedere laatste vrijdag van de maand een video

Klinkt goed? :-)

Dat actualiseren van oude artikelen zal ik nog even verklaren: ik blog al 3 jaar. In den beginne schreef ik anders dan nu. Ik dacht anders dan nu. Ik heb me behoorlijk ontwikkeld de afgelopen jaren. Dus alle reden om oude tips te revisiten en updaten.

O ja: en dat ik een kalender gemaakt heb, wil niet zeggen dat jij geen onderwerpen kunt opperen of vragen kunt stellen. Graag zelfs! Vooral voor mijn vlogs; geef je website op…als je durft. ;-)

Vernieuwde website

Het is je misschien opgevallen: sinds 29 juni is mijn website flink vernieuwd. En daar moet ik nog 3 mensen oprecht voor bedanken. Want zonder hen was ’t niet half wat ’t nu is. Gaan we:

Rob Vonk van Sparxnet

Rob Vonk, SparxnetRob is nu al jáááren mijn webdesigner. Vanaf dag 1 zorgt hij ervoor dat mijn website zich onderscheidt van het gros. (Hij ontwierp ook mijn huisstijl, logo en al.)

Hij is niet alleen verantwoordelijk voor de bouw van mijn website. Hij host en onderhoudt ‘m ook. Veilig en feilloos. Van hackers lig ík niet wakker.

Elk idee dat ik had voor mijn website (qua design en techniek), heeft Rob beter gemaakt. Of afgeschoten, als het visueel écht niet door de beugel kon. ;-)

Dus dank, Rob. Zonder jou wás mijn website er simpelweg niet.

Kitty Kilian van De Blogacademie

Kitty Kilian, De BlogacademieLange tijd was ik op zoek naar een herkenbare visuele stijl. Eén die ik overal kan gebruiken, op ieder platform. Zodat men op een gegeven moment zegt: ‘Hé, da’s van Waardevolle Webteksten!’

‘Visual branding’ heet dat ook wel. Welnu, laat nou nét degene op wiens visual branding ik al jaren jaloers was, begin dit jaar een cursus Visual Branding geven!

Ik schreef me direct in. En ik vond ‘m, die visuele stijl. Het resultaat zie je boven iedere blog, in de header van iedere pagina op mijn website, en nu ook als openingsscherm van mijn video’s.

Dus dank, Kitty. Zonder jou en jouw cursus was ik nog steeds zoekende.

Roy Ishak van royishak.nl

Roy IshakRoy heeft me cruciale hulp geboden bij het bedenken van mijn websitestructuur. Daarmee bewees hij maar weer eens dat er wel degelijk verschil is tussen een SEO-copywriter en SEO-specialist.

Waarbij ik overigens héél duidelijk moet opmerken dat Roy vóór alles copywriter is. Dat zou je bijna vergeten als je hem tekeer ziet gaan met SEO. Niet, Roy? ;-)

Hóe Roy me precies geholpen heeft met mijn structuur, laat ik in het midden. Dat laat hij namelijk zelf zien binnenkort, op zijn vlog-kanaal. Stay tuned.

Dus dank, Roy. Zonder jou had mijn website – letterlijk – veel minder om het lijf.

Mijn website is alweer onder constructie

Jazeker. Een website is nooit af. Een aantal dingen wil ik anders. Móeten anders. ’t Houdt je bezig. Maar dat verdient je website ook, als je allerbelangrijkste marketingmiddel.

Mooi

Ik sluit af. Na vandaag ben ik 2 weken uit de lucht.

Rest mij nog te zeggen: fijne zomer, allemaal! Dank voor jullie aandacht, reacties, complimenten en feedback.

PS: Vanaf september staat er ook weer een aantal cursussen op stapel. Zie mijn gloednieuwe cursuskalender. Je kunt je zó inschrijven. :-)

6 Comments on “Mijn plannen, vernieuwde website en vakantie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *