Blog laten schrijven


‘Je moet gaan bloggen.’ Dit (op)dringende advies heb je nu al vaak genoeg gehoord. Maar schrijven, jíj? Wannéér dan? En waarover? Bovendien: wat levert het nou precies op?

Hier de antwoorden die je zoekt: nee, je hoeft niet zelf te schrijven; besteed het uit. De onderwerpen achterhaal ik voor je. Wat levert het op? Veel meer relevante bezoekers, dus veel meer kans op klanten.

“Skip de rest; ik wil NU een offerte!” ;-)

Jouw doelgroep googelt, op dit moment

Zij zoeken informatie over jouw dienst. Ik achterhaal hun vragen voor je; daar heb ik de tools voor. Zo genereer ik in no-time een waslijst aan onderwerpen voor je blog-posts.

Hoe meer blogs op je website die inspelen op vragen van je doelgroep, hoe vindbaarder je wordt. En dus: hoe meer relevante bezoekers je trekt.

Bezoekers die met jou kennismaken, doordat jij ze helpt, iets gééft. Hoe aangenaam kan een kennismaking zijn? :-) Díe artikelen, die schrijf ik graag voor je. Net als voor:

 

Voorbeelden van succesvolle blogs

 • Bekijk de website
  SEO-blogs: Littekencrème ALHYDRAN

  “Sinds enige tijd maken wij gebruik van de waardevolle teksten van Arjan. Werken met Arjan is erg prettig. Hij verdiept zich in onze producten en kan hierdoor goed met ons meedenken. Hij is flexibel en mist geen deadline. Maar, uiteindelijk gaat het om het resultaat: +40% bezoekers, +30% organische bezoekers en minder kosten voor Google ads. Ofwel: Werken met ‘Waardevolle webteksten’ is voor ons erg succesvol.”


  Naam: Evert Nugteren
  Bedrijf: BAP Medical
  Beoordeling: 10

 • Bekijk de website
  Blogs optimaliseren: Odendaal Advies

  Ik had een abonnement bij Arjan. Elke 2 weken redigeerde hij door mij geschreven artikelen, optimaliseerde ze voor Google en verzond nieuwsbrieven via Mailchimp. Ik hoefde  de nieuwsbrief alleen maar te delen op Social Media met de links en bijbehorende tekst (die hij ook aanlevert). Arjan is behulpzaam, vriendelijk en gewoon een fijne samenwerkingspartner. Ik beveel hem van harte aan.”


  Naam: Patrick Odendaal
  Bedrijf: Odendaal Advies
  Beoordeling: 9

 • Bekijk de website
  SEO-blogs: Cara C'air

  Sinds enige tijd maken wij gebruik van de waardevolle teksten van Arjan. Werken met Arjan is erg prettig. Hij verdiept zich in onze producten en kan hierdoor goed met ons meedenken. Hij is flexibel en mist geen deadline. Maar, uiteindelijk gaat het om het resultaat: +40% bezoekers, +30% organische bezoekers en minder kosten voor Google ads. Ofwel: Werken met ‘Waardevolle webteksten’ is voor ons erg succesvol.”


  Naam: Evert Nugteren
  Bedrijf: BAP Medical
  Beoordeling: 10

 • Bekijk de website
  Blogs herschrijven: Clifton Finance

  Voor Maarten Vijverberg van Clifton Finance herschrijf ik blogartikelen. Zo worden ze leesbaarder voor de doelgroep. Daarnaast optimaliseer ik zijn posts voor Google; zodat die doelgroep ook eerder kómt om te lezen.

  Zijn testimonial volgt spoedig... :-)


  Naam: Maarten Vijverberg
  Bedrijf: Clifton Finance
  Beoordeling: ?

Wat?! Nog niet genoeg voorbeelden? :-)

Lees dan de 100+ testimonials van mijn opdrachtgevers. Zij beoordelen mij met gemiddeld een 9.

Mijn tarief

Ik neem jou serieus. Ik neem je blog-posts serieus. Daarom hanteer ik ook een serieus tarief:

Vanaf 200 euro per artikel, ex.btw.

Alleen dan kan ik compromisloze kwaliteit leveren.

Vraag een offerte aan, en vertel me wat je nodig hebt. Dan bereken ik je een (transparante) prijs op maat.

 

Je weet nu wat ik te bieden heb

Nu ben ik benieuwd naar jouw wensen. Wil je structureel succesvolle, zakelijke blog-posts laten schrijven voor je website?

Dan ben ik je man. Ik schrijf ze zó dat ze vindbaar zijn (SEO), lezen als een trein én aanzetten tot actie.

 

Geef me de opdracht, leun achterover, en pluk de vruchten van het resultaat.

 

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

 • Reactie binnen 24 uur

  Ik bel of mail je even. Maar niet in het weekend.

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Spam komt hier niet van.

 • Locatie geen bezwaar

  Komt het tot een klus? Dan kom ik naar jóu toe.


arrow2PS. Ik neem niet meer dan 4 dagdelen per week aan. Dus als je haast hebt…