Meer verkopen met je webteksten?

Dat kan een hele puzzel zijn. Maar als je de stukjes hebt, hoef je ze alleen nog maar te leggen.

Je vindt ze allemaal, in één doos. Misschien wel de grootste weggever ooit.

Download de Webtekst Puzzel en start met meer verkopen.

Met name waardevol voor zzp’ers, tekstschrijvers en marketingmedewerkers. Dat lees je aan hun reacties verderop. 👇

Download de Webtekst Puzzel

Voor de duidelijkheid:

  • Na je download krijg je binnen 1 week nog 5 e-mails. Daarin presenteer ik mijn aanbod. Dat is in principe alles wat ik terugvraag voor de Puzzel. Valt op zich mee, toch?
  • Je komt ook op mijn mailinglijst. Waar je zomaar wekelijks (ongeveer) nóg meer tips krijgt. En kom, natuurlijk promoot ik ook dan mijn aanbod af en toe. Subtiel. En soms niet zo subtiel.
  • Uitschrijven kan op elk moment. Maar als het aan mij ligt, blijf je abonnee. Gelukkig lígt het (een beetje) aan mij. 😉

Reacties op de Webtekst Puzzel

“Tering…je kan het ook betaald op Managementboek gooien.”

“Ik heb erg veel plezier gehad met het lezen. Hele nuttige informatie!”

“Wat een E-book man. Echt top. Goede inhoud en lekker geschreven. En als ik het goed heb zijn alle linken nog extraatjes die je op jouw website kunt vinden. WOW!”

“Enorm waardevol. Voor mij als beginnend tekstschrijver is dit waardevol, maar ook zeker voor de marcom medewerker is dit geweldig. Petje af!”

“Die puzzel is een top idee, heel creatief en leuk! Voor mij is het wel een te fors document…”

“Man, man, man, wat geef je véél weg! Echt van heel grote waarde.”

“Wauw, wat een mooi boekwerk heb je geschreven. Super compleet. Zeker waardevol voor ondernemers, zzp’ers en communicatiemedewerkers.”

“Petje af! Mijn god wat een document. Ik denk dat dit heel waardevol is voor heel veel mensen, met name zzp’ers en communicatiemedewerkers. En met humor.”

“Wauw! Dank je wel hiervoor. Super handig. Je hebt een erg prettige en duidelijke schrijfstijl. Het leest lekker weg. Ik ben zelf ook bezig om mijn website te vernieuwen, dus dit cadeautje komt op een goed moment.”

“Waarom is dat ding in godsnaam gratis?”