Landingspagina’s laten schrijven


Wil je dat je doelgroep op jouw website landt, zodat je verkoop een vlucht neemt? Goed aangelegde landingspagina’s doen je conversie tot grote hoogte stijgen.

Met goed aangelegd bedoel ik: SEO-geoptimaliseerd, conversiegericht en geschreven op de behoeftes van je doelgroep. Ik sta als jouw luchtverkeersleider tot je dienst.

Ready for take-off?

“Skip de rest; ik wil NU een offerte!” ;-)

Waarom zou je voor míj gaan?

Goede vraag. Je wilt immers weten of ik kwaliteit lever.

Allereerst: ik scoor gemiddeld een 9 op klantwaardering. En ik heb meer dan 100 testimonials om dat cijfer te onderbouwen. Die hebben mijn opdrachtgevers achtergelaten op de onafhankelijke website klantenvertellen.nl.

In totaal werkte ik in 10 jaar tijd voor ruim 200 opdrachtgevers: van ZZP tot groot-MKB en overheid. Hier zie je een kleine selectie van de meest tot de verbeelding sprekende organisaties die in mij vertrouw(d)en.

 
 • upc
 • exact
 • politie
 • indicia-logo
 • vandiepen
 • etac

Voorbeelden van goede landingspagina’s

Uiteraard: voordat je me aanstelt, wil je eerst weten wat ik op mijn palmares heb. Daarom vind je hieronder voorbeelden van verschillende soorten landingspagina’s, aangelegd door ondergetekende. Voor ieder voorbeeld geldt: het zijn bewezen effectieve, succesvolle landingspagina’s.

 
 • Bekijk de website
  SEO-landingspagina: knieoperatie.nl

  I have worked with Arjan for a number of projects. He produced a great number of interviews for websites that we produced, like www.knieoperatie.nl (Dutch). I admire your consistency and creative work as a copywriter, and your personality. Cheers Arjan!”


  Naam: Gijsbert Croes
  Bedrijf: Mixe medische marketing
  Beoordeling: 9

 • Bekijk de website
  Conversiegerichte landingspagina: De Rijdende Opticien

  Ik merk dat potentiële klanten die mijn nieuwe website bezoeken nu sneller contact opnemen dan voorheen. De uitstekende webteksten van Arjan hebben daar mede voor gezorgd.”


  Naam: David van Deudekom
  Bedrijf: De Rijdende Opticien
  Beoordeling: 9

 • Bekijk de website
  Website-landingspagina's: Sandra Verdijck Massagepraktijk

  Arjan heeft de webteksten van mijn homepage herschreven. Mijn doel was om meer zwangere klanten aan te trekken voor de zwangerschapsmassage. En dat is gelukt. Vrijwel al mijn nieuwe klanten zijn zwanger. Daarnaast krijg ik vaak (bijna wekelijks een of meerdere) nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten plannen ook online een afspraak in. Dit geeft voor mij aan dat de teksten duidelijk en overtuigend genoeg zijn om online een afspraak in te plannen, zonder ooit persoonlijk contact met mij te hebben gehad.”


  Naam: Sandra Verdijck
  Bedrijf: Sandra Verdijck Massagepraktijk
  Beoordeling: 9

 • Bekijk de website
  Website-landingspagina's: Your Life|Balance

  Voor Your Life|Balance schrijf ik landingspagina's die bezoekers verleiden contact op te nemen met eigenaar Marian van der Meer. Inmiddels zijn we door nieuwe inzichten haar pagina's ingrijpend aan het verbeteren.

  Haar testimonial volgt spoedig... :-)


  Naam: Marian van der Meer
  Bedrijf: Your Life|Balance
  Beoordeling: ?

Wat?! Nog niet genoeg voorbeelden? :-)

Lees dan de 100+ testimonials van mijn opdrachtgevers.

Of wat dacht je van de tekst die je nu leest? Misschien wel het grootste succesverhaal is mijn eigen website. Die levert mij bijna dagelijks nieuwe kansen op klanten op. Bij deze loodgieter lekt de kraan níet.

 

Mijn tarief

Ik neem jou serieus. Ik neem je landingspagina’s serieus. Daarom hanteer ik ook een serieus tarief:

400 euro per dagdeel, ex.btw.

Een voorwaarde om compromisloze kwaliteit te leveren.

Hoe lang ik voor jou bezig ben, weet ik pas wanneer ik je wensen ken. Vraag daarom een offerte aan, en vertel me wat je nodig hebt. Dan bereken ik je een (transparante) prijs op maat.

 

Je weet nu wat ik te bieden heb

Nu ben ik benieuwd naar jouw wensen. Wil je:

 • (Specifieke) landingspagina’s laten schrijven voor je website of webshop?
 • Landingspagina’s laten optimaliseren voor SEO en conversie?

Dan ben ik je man. Ik leg ze voor je aan en verlicht ze met pakkende, creatieve webteksten. Zodat bezoekers bij jóu neerstrijken, zonder doorstarten.

 

Geef me de opdracht, leun achterover, en pluk de vruchten van het resultaat.

 

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

 • Reactie binnen 24 uur

  Ik bel of mail je even. Maar niet in het weekend.

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Spam komt hier niet van.

 • Locatie geen bezwaar

  Komt het tot een klus? Dan kom ik naar jóu toe.


arrow2PS. Ik neem niet meer dan 4 dagdelen per week aan. Dus als je haast hebt…