SEO-teksten laten schrijven


SEO-teksten die je hoger in Google brengen: geen keuze, maar noodzaak. Je moet gevonden worden. Maar daar begint het pas. Want wat wil je lezer ná de klik op jouw bedrijf in Google…?

Dit: van zijn sokken geblazen worden. Doordat je griezelig goed inspeelt op zijn behoeftes. Onweerlegbare argumenten aanvoert. Verpakt in pakkende webteksten.

Dát soort SEO-teksten schrijf ik voor je.

“Skip de rest; ik wil NU een offerte!” ;-)

Over ‘SEO-teksten’ bestaan nogal misverstanden

Want waar hébben we het eigenlijk over?

Met zoekwoorden volgeplempte gedrochten om maar hoog in Google te eindigen? Nee. Los van of het werkt of niet: hoe hard hollen je bezoekers weg na de klik? Precies.

Slimme webteksten, met relevante sleuteltermen op de juiste plek? Deels. Maar pas op: dat betekent nog niet dat de inhoud naadloos aansluit bij waar je bezoeker voor komt.

Dit is mijn definitie: teksten die nauwkeurig inspelen op a) het zoekgedrag van je doelgroep, b) hun achterliggende behoeftes en c) de argumenten waar zij gevoelig voor zijn.

Én: teksten die lezen als een trein, pakkend en verleidend.

 

Voorbeelden van goede SEO-teksten

Prachtige visie, maar kan ik die ook omzetten in woord én daad én resultaat? Mijn klanten ondervonden van wel:

 
 • Bekijk de website
  SEO-blogs: Littekencrème ALHYDRAN

  “Sinds enige tijd maken wij gebruik van de waardevolle teksten van Arjan. Werken met Arjan is erg prettig. Hij verdiept zich in onze producten en kan hierdoor goed met ons meedenken. Hij is flexibel en mist geen deadline. Maar, uiteindelijk gaat het om het resultaat: +40% bezoekers, +30% organische bezoekers en minder kosten voor Google ads. Ofwel: Werken met ‘Waardevolle webteksten’ is voor ons erg succesvol.”


  Naam: Evert Nugteren
  Bedrijf: BAP Medical
  Beoordeling: 10

 • Bekijk de website
  SEO-teksten: Skin Solutions

  Inmiddels vertoont mijn site qua bezoek een behoorlijk stijgende lijn. En na één week had ik al 6 nieuwe klanten! Arjan, dit is boven verwachting en ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen. En wie nu nog twijfelt: laat je teksten door Arjan verzorgen! Succes verzekerd.”


  Naam: Tina Buys
  Bedrijf: Skin Solutions
  Beoordeling: 8

 • Bekijk de website
  SEO-landingspagina's: XXL Productfotografie

  Inmiddels een aantal opdrachten door Arjan laten uitvoeren. Hij is een tekstschrijver die internet begrijpt. Onze website wordt niet alleen beter gevonden met de teksten van Waardevolle webteksten, maar converteert ook meer bezoekers tot klanten!”


  Naam: Helmert van Reenen
  Bedrijf: XXL Productfotografie
  Beoordeling: 8,4

 • Bekijk de website
  SEO-teksten: LiefdesCoach

  Wat het mij heeft opgeleverd? Meer reacties van mensen die mijn site hebben gelezen, dus meer respons! En ook: veel reacties over dat alles zeer duidelijk is.”


  Naam: Mayke Laan
  Bedrijf: LiefdesCoach
  Beoordeling: 10

 • Bekijk de website
  SEO-teksten: Martien Weel Uitvaartzorg

  De website is het resultaat van een perfecte samenwerking tussen Arjan en mij. Aan de hand van zoekwoordenonderzoek kwam Arjan met de hoofdindeling van de site, de indeling van de pagina’s en de belangrijke zoekwoorden die een plaats moesten krijgen. Vervolgens kwam ik met de invulling met tekst. Arjan stond open voor mijn woorden en formuleringen die naast wervend/commercieel ook waarachtig en inhoudelijk moeten zijn."


  Naam: Martien Weel
  Bedrijf: Martien Weel Uitvaartzorg
  Beoordeling: 9

 • Bekijk de website
  SEO-blogs: anti-allergiehoezen van Cara C'air

  “Sinds enige tijd maken wij gebruik van de waardevolle teksten van Arjan. Werken met Arjan is erg prettig. Hij verdiept zich in onze producten en kan hierdoor goed met ons meedenken. Hij is flexibel en mist geen deadline. Maar, uiteindelijk gaat het om het resultaat: +40% bezoekers, +30% organische bezoekers en minder kosten voor Google ads. Ofwel: Werken met ‘Waardevolle webteksten’ is voor ons erg succesvol.”


  Naam: Evert Nugteren
  Bedrijf: BAP Medical
  Beoordeling: 10

Wat?! Nog niet genoeg voorbeelden? :-)

Lees dan de 100+ testimonials van mijn opdrachtgevers. Zij beoordelen mij met gemiddeld een 9.

Of wat dacht je van de tekst die je nu leest? Voelt het alsof ik deze heb geschreven om hoog te scoren in Google? Het is absoluut een doelstelling. Maar ik heb ‘m allereerst voor jou geschreven.

Mijn tarief

Ik neem jou serieus. Ik neem je SEO-teksten serieus. Daarom hanteer ik ook een serieus tarief:

400 euro per dagdeel, ex.btw.

Een voorwaarde om compromisloze kwaliteit te leveren.

Hoe lang ik voor jou bezig ben, weet ik pas wanneer ik je wensen ken. Vraag daarom een offerte aan, en vertel me wat je nodig hebt. Dan bereken ik je een (transparante) prijs op maat.

 

Je weet nu wat ik te bieden heb

Nu ben ik benieuwd naar jouw wensen. Wil je SEO-teksten laten schrijven voor:

Of héb je al een (SEO-)tekst en wil je die laten controleren of verder optimaliseren? Je kunt bij mij terecht.

 

Geef me de opdracht, leun achterover, en pluk de vruchten van het resultaat.

 

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

 • Reactie binnen 24 uur

  Ik bel of mail je even. Maar niet in het weekend.

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Spam komt hier niet van.

 • Locatie geen bezwaar

  Komt het tot een klus? Dan kom ik naar jóu toe.arrow2PS. Ik neem niet meer dan 4 dagdelen per week aan. Dus als je haast hebt…