Website-teksten laten schrijven


Website-teksten die al wervelend klanten voor je werven, pakkend van intro tot footer. Plus SEO-geoptimaliseerd, dus óók nog eens vindbaar in Google.

Wervend + Pakkend + SEO-geoptimaliseerd = effectief. Mijn succesformule voor jouw waardevolle webteksten.

“Skip de rest; ik wil NU een offerte!” ;-)

Waarom zou je voor míj gaan?

Goede vraag. Je wilt immers weten of ik kwaliteit lever.

Allereerst: ik scoor gemiddeld een 9 op klantwaardering. En ik heb meer dan 100 testimonials om dat cijfer te onderbouwen. Die hebben mijn opdrachtgevers achtergelaten op de onafhankelijke website klantenvertellen.nl.

In totaal werkte ik in 10 jaar tijd voor ruim 200 opdrachtgevers: van ZZP tot groot-MKB en overheid. Hier zie je een kleine selectie van de meest tot de verbeelding sprekende organisaties die in mij vertrouw(d)en.

 
 • upc
 • exact
 • politie
 • indicia-logo
 • vandiepen
 • etac

Voorbeelden van waardevolle website-teksten

Je wilt eerst weleens wat voorbeelden zien, vóórdat je beslist je website-teksten door mij te laten schrijven. Begrijpelijk.

Hieronder heb ik er 5 voor je; een kleine greep uit de succesverhalen. Stuk voor stuk voorbeelden van effectieve webteksten. Ze behaalden – of overtroffen – de gestelde doelen. Dat waar het uiteindelijk allemaal om draait.

 
 • Bekijk de website
  Wervende website-teksten: Skin Solutions

  Mijn site vertoont qua bezoek een behoorlijk stijgende lijn. En na één week had ik al 6 nieuwe klanten! Arjan, dit is boven verwachting en ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen. En wie nu nog twijfelt: laat je teksten door Arjan verzorgen! Succes verzekerd.”


  Naam: Tina Buys
  Bedrijf: Skin Solutions
  Beoordeling: 8

 • Bekijk de website
  SEO-geoptimaliseerde website-teksten: Cara C’air

  Werken met Arjan is erg prettig. Hij verdiept zich in onze producten en kan hierdoor goed met ons meedenken. Hij is flexibel en mist geen deadline. Maar, uiteindelijk gaat het om het resultaat: +40% bezoekers, +30% organische bezoekers en minder kosten voor Google ads.”


  Naam: Evert Nugteren
  Bedrijf: BAP Medical
  Beoordeling: 10

 • Bekijk de website
  Creatieve website-teksten: Nicolay on sax

  Dankzij jouw teksten krijg ik meer optredens en leuke reacties. Ik weet je te vinden voor een volgend projectje. :-)”


  Naam: Nicolay van Breukelen
  Bedrijf: Nicolay on sax
  Beoordeling: 10

 • Bekijk de website
  Pakkende website-teksten: INDICIA

  Snel had Arjan de doelgroepen waar INDICIA zich op richt in de vingers. Hij fungeerde als prima sparringpartner in het proces te komen tot een nieuwe tagline. Sessie van 2 uur leverde het gewenste resultaat op: pakkende tagline om de proposities van INDICIA te illustreren: Unleash your digital potential.”


  Naam: Denise van Raaij
  Bedrijf: INDICIA
  Beoordeling: 9,4

 • Bekijk de website
  Informatieve website-teksten: Gemeente Medemblik

  Voor de gemeente Medemblik heeft Arjan ruim 600 webteksten beter toegankelijk gemaakt. De teksten zijn nu scanbaar, voorzien van de juiste koppen en hyperlinks en voldoen aan de webrichtlijnen. Arjan werkt zelfstandig en vlot, hij geeft belangrijke punten de aandacht die ze verdienen.”


  Naam: Hèlen Boots
  Bedrijf: Gemeente Medemblik
  Beoordeling: 10

Wat?! Nog niet genoeg voorbeelden? :-)

Lees dan de 100+ testimonials van mijn opdrachtgevers.

Of wat dacht je van de tekst die je nu leest? Misschien wel het grootste succesverhaal is mijn eigen website. Die levert mij bijna dagelijks nieuwe kansen op klanten op. Bij deze loodgieter lekt de kraan níet.

 

Mijn tarief

Ik neem jou serieus. Ik neem je website-teksten serieus. Daarom hanteer ik ook een serieus tarief:

400 euro per dagdeel, ex.btw.

Een voorwaarde om compromisloze kwaliteit te leveren.

Hoe lang ik voor jou bezig ben, weet ik pas wanneer ik je wensen ken. Vraag daarom een offerte aan, en vertel me wat je nodig hebt. Dan bereken ik je een (transparante) prijs op maat.

 

Je weet nu wat ik te bieden heb

Nu is het jouw beurt. Wil je website-teksten laten schrijven voor:

 • Je hele website of webshop?
 • Specifieke pagina’s zoals je homepage, over-pagina of een landingspagina?
 • Een reeks blog-posts?

Of gaat het helemaal niet om schrijven, maar herschrijven, redigeren, aanpassen of bewerken? Al gaat het ‘slechts’ om je webteksten leesbaarder te maken, je kunt bij mij terecht.

 

Geef me de opdracht, leun achterover, en pluk de vruchten van het resultaat.

 

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

 • Reactie binnen 24 uur

  Ik bel of mail je even. Maar niet in het weekend.

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Spam komt hier niet van.

 • Locatie geen bezwaar

  Komt het tot een klus? Dan kom ik naar jóu toe.arrow2PS. Ik neem niet meer dan 4 dagdelen per week aan. Dus als je haast hebt…