Testimonials


Ik vraag mijn klanten wat ze van mijn diensten vinden. (Ja, óók degene die misschien niet onverdeeld positief zijn.) Gemiddeld beoordelen zij mijn dienstverlening met een 9.

Hieronder lees je hun verhalen.

Filter Categories
Alles
Webteksten laten schrijven
Cursussen
Overige
 • "Na 1 week 6 nieuwe klanten"

  Naam: Tina Buys
  Bedrijf: Skin Solutions
  Beoordeling: 8

  Omdat mijn website aan een drastische face lift toe was, ging ik op zoek naar iemand die vernieuwende teksten kan schrijven. En omdat mijn activiteiten vooral op de vrouw zijn gericht leek het mij eigenlijk vanzelfsprekend, dat deze ook door een vrouw moesten worden geschreven. Maar toen ik Arjan ontmoette en ontdekte dat hij een heel goede tekstschrijver is, heb ik uiteindelijk toch hem gekozen. Samen hebben we gekeken waarom de site wel veel werd bezocht, maar er geen behandelingen werden geboekt. Arjan adviseerde mij om de site helemaal op z’n kop te zetten en de teksten behoorlijk in te korten. Zo zijn we van wel 70 pagina’s naar 15 pagina’s gegaan. Arjan heeft de teksten zo opgesteld dat je direct komt op datgene wat je zoekt. Zo hoef je geen onnodige teksten te lezen. Maar als je wel nog verder wilt lezen kom je daar vanzelf op uit. Hierdoor wordt voorkomen dat mensen afhaken. Ook heeft Arjan de teksten zo geschreven dat je ze scannend kunt lezen: dit is vooral prettig voor mensen met weinig tijd. Daardoor trek ik meer klanten aan en wordt veel sneller een behandeling geboekt. De meeste mensen houden niet van teveel keuze. Daardoor ontstaat keuzestress, zegt Arjan. Inmiddels vertoont mijn site qua bezoek een behoorlijk stijgende lijn. En na één week had ik al 6 nieuwe klanten! Arjan, dit is boven verwachting en ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen. En wie nu nog twijfelt: laat je teksten door Arjan verzorgen! Succes verzekerd."

 • "+40% bezoekers"

  Naam: Evert Nugteren
  Bedrijf: BAP Medical
  Beoordeling: 10

  Sinds enige tijd maken wij gebruik van de waardevolle teksten van Arjan. Werken met Arjan is erg prettig. Hij verdiept zich in onze producten en kan hierdoor goed met ons meedenken. Hij is flexibel en mist geen deadline.

  Maar, uiteindelijk gaat het om het resultaat: +40% bezoekers, +30% organische bezoekers en minder kosten voor Google ads. Ofwel: Werken met ‘Waardevolle webteksten’ is voor ons erg succesvol.”

 • "Meer respons"

  Naam: Mayke Laan
  Bedrijf: LiefdesCoach
  Beoordeling: 10

  Arjan heeft in 2014 mijn webteksten geschreven. Wat het mij heeft opgeleverd? Meer reacties van mensen die mijn site hebben gelezen, dus meer respons!

  En ook: veel reacties over dat alles zeer duidelijk is.”

 • "600+ webteksten verbeterd"

  Naam: Hèlen Boots
  Bedrijf: Gemeente Medemblik
  Beoordeling: 10

  Voor de gemeente Medemblik heeft Arjan ruim 600 webteksten beter toegankelijk gemaakt. De teksten zijn nu scanbaar, voorzien van de juiste koppen en hyperlinks en voldoen aan de webrichtlijnen. Arjan werkt zelfstandig en vlot, hij geeft belangrijke punten de aandacht die ze verdienen.”

 • "Conversie gunstig beïnvloed"

  Naam: Maurice Broussard
  Bedrijf: AVANTI Language Services
  Beoordeling: 10

  Snel, kundig en klantgericht. Erg consciëntieus in de intake en flexibel genoeg om meerdere versies te produceren op basis van de feedback van de klant. En tenslotte doen zijn teksten wel wat hij belooft: de conversie gunstig beïnvloeden!

  Kortom: wij hadden ons niet beter kunnen wensen.”

 • "Meer potentiële klanten"

  Naam: David van Deudekom
  Bedrijf: De Rijdende Opticien
  Beoordeling: 9

  Arjan heeft de webteksten van mijn website verzorgd. Het is resultaat is een heldere, in begrijpelijke woorden en aansprekende uitleg van mijn werkzaamheden aan bezoekers van mijn site. Ik krijg nooit vragen over eventuele onduidelijkheden op mijn site van mijn klanten.

  Ik merk dat potentiele klanten die mijn nieuwe website bezoeken nu sneller contact opnemen dan voorheen. De uitstekende webteksten van Arjan hebben daar mede voor gezorgd.

  Buiten dat Arjan een kei in zijn werk is, is het ook een fijn persoon om mee te werken. Dat vind ik zeer belangrijk. Hij krijgt nog meer werk van mij!”

 • "Websites veel waardevoller"

  Naam: Jacco Deen
  Bedrijf: D1 Webdevelopment
  Beoordeling: 8,6

  Jarenlang heb ik mijn klanten zelf teksten voor hun website laten schrijven. De websites werden er niet beter van en opleveringen werden hierdoor uitgesteld. Anderzijds zijn goede webteksten veel belangrijker geworden om nieuwe klanten te werven en gevonden te worden. Ik zocht een expert op het gebied van webteksten en ik vond Arjan via Google. Arjan is een aardige vent die begrijpt hoe het werkt en denkt goed mee met de wensen van de klant. De websites die ik lever zijn dankzij mijn samenwerking met Arjan veel waardevoller geworden. Wie wilt dat nou niet?”

 • "Meer sponsoren binnengehaald"

  Naam: Jeffrey Stuut, toekomstig Paralympisch Kampioen
  Bedrijf:
  Beoordeling: 10

  Dankzij Waardevolle Webteksten is mijn website nog mooier en completer geworden. Ook heb ik door de goed geschreven teksten meer sponsoren binnen gehaald waar ik super blij mee ben. Hierdoor kom ik weer een stuk dichterbij mij Paralympische droom!”

 • "Meteen nieuwe klanten"

  Naam: Team Machinetrack
  Bedrijf: Machinetrack
  Beoordeling: 8,6

  Bij Machinetrack merkten we dat ons dienstenaanbod regelmatig onduidelijkheden opleverde bij potentiële klanten. Klanten stelden namelijk veel vragen voordat zij besloten om met ons samen te gaan werken. Hierdoor hadden we onze eigen teksten nog eens goed bekeken en kwamen we tot de conclusie dat deze te technisch en te veel vanuit ons eigen standpunt zijn geschreven. Toen zijn we op zoek gegaan naar iemand die de teksten voor onze website kon herschrijven en kwamen we uit bij Arjan. Arjan heeft de teksten herschreven en we zijn zeer blij met het resultaat. Ten eerste ziet het er veel overzichtelijk uit waardoor het een stuk makkelijker leest, maar nog belangrijker; het heeft ook meteen nieuwe klanten opgeleverd. Direct na het versturen van een mailing, die ook door Arjan was geschreven, hebben een aantal nieuwe klanten voor onze meest uitgebreide dienst gekozen zonder dat er verder uitleg nodig was.”

 • "Meer optredens"

  Naam: Nicolay van Breukelen, saxofonist
  Bedrijf:
  Beoordeling: 10

  Meer optredens en leuke reacties.”

 • "Aanzienlijke commerciële verbetering"

  Naam: Mark van Loon
  Bedrijf: Conversie Partners
  Beoordeling: 8,6

  Snel, accuraat en vooral een aanzienlijke commerciële verbetering ten opzichte van het oude resultaat.”

 • "Grote, positieve gevolgen"

  Naam: Djoeke Broeren-Kef
  Bedrijf: Plastifix
  Beoordeling: 8,2

  Snel, zakelijk en ter zake kundig, duidelijke verbeterpunten aangegeven en de aanpassingen daaropvolgend werken meer dan goed. Kleine ingreep met grote, positieve, gevolgen.”

 • "Aantal klanten gestegen"

  Naam: Hellen Rommers
  Bedrijf: De Vuurvlinder
  Beoordeling: 8

  Arjan heeft mij goed geholpen om met andere ogen naar de teksten op mijn website te kijken en deze toegankelijker te maken voor mijn doelgroep. In zijn heerlijk directe en ook vriendelijke manier van communiceren tijdens het proces van tekst aanpassingen ervoer ik betrokkenheid. Sinds de aangepaste teksten op mijn website staan, is het aantal klanten dat mijn praktijk bezoekt gestegen. Top. Kijk voor het resultaat op www.devuurvlinder.com.”

 • "Beter gevonden, meer klanten"

  Naam: Helmert van Reenen
  Bedrijf: MooiMerk
  Beoordeling: 8,4

  Inmiddels een aantal opdrachten door Arjan laten uitvoeren. Hij is een tekstschrijver die internet begrijpt. Onze website mooibeeld.nl wordt niet alleen beter gevonden met de teksten van Waardevolle webteksten, maar converteert ook meer bezoekers tot klanten!”

 • "Veel meer aanvragen"

  Naam: Annette Stuut
  Bedrijf: Stitching Factory
  Beoordeling: 10

  Ik heb een website laten bouwen door familie en die hadden ook de tekst geschreven. Nadat ik met Arjan van Waardevolle Webteksten in contact kwam begreep ik al gauw dat de teksten op mijn website niet voldeden.

  Ik heb Arjan alles opnieuw laten schrijven. Ik kan wel zeggen met heel veel succes ik krijg nu veel meer aanvragen via mijn website.

  Ik kan Arjan dan ook zeer aanbevelen om uw webteksten te laten schrijven.”

 • "Precies de teksten die ik wilde"

  Naam: Tamara Bakker
  Bedrijf: Kinderen & Echtscheiding
  Beoordeling: 9

  Door met Arjan in zee te gaan kreeg ik precies de teksten die ik wilde. De eerste contactaanvragen op mijn site zijn al binnen en ik weet zeker dat er spoedig meer zullen volgen.”

 • "Meer zwangere klanten"

  Naam: Sandra Verdijck
  Bedrijf: Sandra Verdijck Massagepraktijk
  Beoordeling: 9

  Arjan heeft de webteksten van mijn homepage herschreven. Mijn doel was om meer zwangere klanten aan te trekken voor de zwangerschapsmassage. En dat is gelukt. Vrijwel al mijn nieuwe klanten zijn zwanger. Daarnaast krijg ik vaak (bijna wekelijks een of meerdere) nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten plannen ook online een afspraak in. Dit geeft voor mij aan dat de teksten duidelijk en overtuigend genoeg zijn om online een afspraak in te plannen, zonder ooit persoonlijk contact met mij te hebben gehad.”

 • "Creatief én technisch"

  Naam: Rob Vonk
  Bedrijf: Sparxnet
  Beoordeling: 10

  Teksten schrijven vond ik altijd maar een noodzakelijk kwaad, zeker als het mijn eigen website betrof en het je vak niet is. Je probeert dan heel geforceerd een literair hoogstandje te schrijven, wat dan totaal mislukt natuurlijk.

  Totdat ik 3 jaar geleden Arjan ontmoette. Hij leerde mij: ‘Schrijf zoals je praat!’. En verdomd….dat werkt! Arjan heeft mij geholpen onze website zo te maken dat het de lezer ook daadwerkelijk boeit, met resultaat! Mijn blog op onze website schrijf ik nu helemaal zelf, en ik heb er nog lol in ook ;-)

  Naast zijn stijl (die je wel moet aanspreken) is Arjan ook heel goed op de hoogte van alle SEO-technieken om je website goed vindbaar te maken én te houden. Creatief én technisch dus, vandaar dat het zo goed klikt ;-)”

 • "Unleash your digital potential"

  Naam: Denise van Raaij
  Bedrijf: INDICIA
  Beoordeling: 9,4

  Snel had Arjan de doelgroepen waarin INDICIA zich op richt in de vingers. Hij fungeerde als prima sparringpartner in het proces te komen tot een nieuwe tagline. Sessie van twee uur leverde het gewenste resultaat op: pakkende tagline om de proposities van INDICIA te illustreren: unleash your digital potential.”

 • "Precies wat je nodig hebt"

  Naam: Bas van Rens
  Bedrijf: Daadkracht
  Beoordeling: 9,4

  Precies wat je nodig hebt als je een externe tekstschrijver inhuurt: goede teksten, snel en vooral een creatieve nieuwe frisse blik!

  Arjan is daarnaast ook nog eens erg duidelijk in zijn afspraken en levert!”

 • "Goed advies en goed werk"

  Naam: Ellie Jonker
  Bedrijf: Kinderopvang Bokkensprong
  Beoordeling: 10

  Arjan heeft mij niet alleen geholpen met goede webteksten, maar heeft mijn bedrijf ook een goed advies gegeven voor een goed website-ontwerp. Kortom deze persoon levert goed werk.”

 • "Duidelijke focus op het resultaat"

  Naam: Wietse Rypkema
  Bedrijf: i2i - Intelligence to Integrity
  Beoordeling: 9,4

  De samenwerking met Arjan was prettig: heldere communicatie, duidelijke doelen en oplevering volgens planning. Verfrissende teksten en een duidelijke focus op het resultaat.”

 • "Zeer heldere tekst"

  Naam: Monika Jongert
  Bedrijf: tolk
  Beoordeling: 9,2

  Arjan luisterde zeer goed naar de beschrijving van de op te stellen tekst in mijn eigen woorden. Hij neemt de tijd, om over de tekst te denken, om vervolgens met een zeer heldere tekst te komen. De teksten van Arjan heb ik onveranderd op mijn website overgenomen. Arjan komt met ideeën, komt met tekstvoorstellen, die boeiend zijn voor de lezer. Ik kreeg veel lof over de professionele tekst van mijn site – ga voor tolkdiensten eens kijken op www.monikajongert.com!”

 • "Nagenoeg 'fail safe'"

  Naam: Sjef Wolters
  Bedrijf: De ReclameSjef
  Beoordeling: 9,2

  Voor No Limits On Earth, een expeditie rond de wereld met een amfibie-fiets met als uiteindelijk doel het slechten van grenzen door het verbeteren van opleiding voor kinderen, ontwikkelde de ReclameSjef de totaalcommunicatie en in samenwerking met Waardevolle Webteksten, de online communicatie.

  Voor een website en persberichten was steeds opnieuw goede tekst nodig, die de kernbelofte van No Limits On Earth slim combineerde met nieuws dat niet altijd direct te herleiden was tot die kernbelofte.

  Arjan heeft steeds in zeer korte tijd het nodige gedaan om informatie te achterhalen en deze adequaat te verwoorden tot zeer prettig leesbare en goed gedocumenteerde teksten. Daarnaast bleek hij elke keer een prima sparringpartner als het ging om het bepalen van de prioriteit aan informatie die wel of niet werd gegeven. Last but not least bleken de teksten relatief eenvoudig vertaalbaar naar het Engels.

  Wat maakt Waardevolle Webteksten aanbevelenswaardig?
  Arjan maakt altijd tijd vrij voor opdrachten. Hij vult de ReclameSjef uitstekend aan als het gaat om nieuwswaarde versus kernbelofte. Arjan levert binnen de afgesproken tijd een nagenoeg ‘fail safe’ stuk tekst af. Elke keer weer. Met elke keer een niet aflatende hoeveelheid enthousiasme en humor.”

 • "Effectief, secuur, doeltreffend"

  Naam: Hugo Koeman
  Bedrijf: Parlan
  Beoordeling: 9

  Ooit waren de rollen omgedraaid. Nu is Arjan mijn bron van tips en trucs en inzicht en verfijning. Hulde voor de man die gewoon bijzonder is in het simpel uitventen wat je moet doen om effectief te wezen op internet. Want dat is hij. Effectief, secuur, doeltreffend, kort en krachtig. Geen woord te veel, toch?!”

 • "Direct een grote klant te pakken"

  Naam: Anneke Dercksen
  Bedrijf: Studio Ultramarijn
  Beoordeling: 8,8

  Mijn nieuwe website was nog geen week online, toen ik al meerdere aanvragen binnenkreeg. Voor mijn workshops had ik direct een grote klant te pakken: SNS Reaal.

  Arjan is dus een vakman. Hij heeft mijn website van teksten voorzien, die precies vertellen wat ik bedoel. En tegelijkertijd overtuigend zijn voor bezoekers.

  Kundig en integer. Prettige samenwerking.”

 • "Wat een verandering"

  Naam: Bert Butter
  Bedrijf: Advocaat & Mediator
  Beoordeling: 9

  Mijn ervaring komt tot uitdrukking in deze opmerking aan Arjan:

  ‘Wat een verandering ten opzichte van de huidige site! De leeservaring is verfrissend. Je geeft weer waar het om draait. Da’s heel goed gedaan.'”

 • "Fijne samenwerkingspartner"

  Naam: Patrick Odendaal
  Bedrijf: Odendaal Advies
  Beoordeling: 9

  Ik heb een abonnement bij Arjan. Elke 2 weken redigeert hij door mij geschreven artikelen, optimaliseert ze voor Google en verzendt nieuwsbrieven via Mailchimp. Ik hoef de nieuwsbrief alleen maar te delen op Social Media met de links en bijbehorende tekst (die hij ook aanlevert). Daarnaast optimaliseert hij periodiek mijn webteksten, zodat ik gebruiksvriendelijke en zoekvriendelijke teksten heb.

  Arjan is behulpzaam, vriendelijk en gewoon een fijne samenwerkingspartner. Ik beveel hem van harte aan.”

 • "I admire your consistency"

  Naam: Gijsbert Croes
  Bedrijf: Mixe medische marketing
  Beoordeling: 9

  I have worked with Arjan for a number of projects. He produced a great number of interviews for websites that we produced, like www.knieoperatie.nl (Dutch). I admire your consistency and creative work as a copywriter, and your personality. Cheers Arjan!”

 • "Jarenlange samenwerking"

  Naam: Clemy de Rooy
  Bedrijf: VluchtelingenWerk
  Beoordeling: 9

  Al jarenlang een superfijne en snelle samenwerking met Arjan Jonker. Voor VluchtelingenWerk Noordwestholland levert hij voor de website, voor Facebook en hij redigeert teksten voor het Magazine van VluchtelingenWerk. Daarnaast is Arjan ook erg goed in meedenken over het hele PR-gebeuren. Ik beveel hem dus van harte aan!”

 • "Blij met het resultaat"

  Naam: Wessel van Paassen
  Bedrijf: Green Simplicity
  Beoordeling: 8,8

  De samenwerking met Arjan vond ik prettig. Hij heeft een duidelijke werkwijze en kijkt goed naar het doel van een website. Ik ben blij met het resultaat. Arjan heeft goed samengewerkt met Jacco Deen van D1 webdevelopment.”

 • "Maakt van bezoekers prospects"

  Naam: Paul de Winter
  Bedrijf: P. de Winter Financiële Dienstverlening
  Beoordeling: 8,8

  Arjan heeft mij uitstekend geholpen met mijn webteksten. Hij leeft zich goed in welke diensten en toegevoegde waarde ik mijn klanten lever. Dit weet hij dan goed op papier te zetten. Hij vergeet verder ook niet om van de bezoeker een prospect te maken met Call to Actions. Ik beveel Arjan van harte aan.”

 • "Spijker op de kop"

  Naam: Koen Vossen
  Bedrijf: Team TV
  Beoordeling: 8,4

  Arjan heeft de ideeën die we zelf hadden over de teksten goed weten om te zetten tot teksten die echt de spijker op de kop slaan.”

 • "Lezers gaan tot actie over"

  Naam: Ronald Herni
  Bedrijf: HerniNET
  Beoordeling: 10

  Arjan is een goede tekstschrijver, gespecialiseerd in webteksten. Hij heeft mij geadviseerd bij een webtekst van samenwerkende partners. Hij schrijft goed, helder en concreet. Het resultaat heeft hij altijd voor ogen. Ook teksten van andere websites weet hij bondig, krachtig en opvallend te formuleren. Lezers gaan tot actie over!”

 • "Van harte aanbevolen"

  Naam: Jessica Griekspoor
  Bedrijf: Stijl in Stijl
  Beoordeling: 8

  De opdracht was om nieuwe webteksten te schrijven voor mijn bestaande website, zodat de site zich meer op de zakelijke markt richt.

  Niet alleen voelt Arjan goed aan waar je heen wilt, ook werkt hij efficiënt en pro-actief. Hij denkt mee om de juiste termen te gebruiken dus waar zoeken mijn beoogde klanten op en kan ik daarmee opvallen en onderscheid maken. Tevens is Arjan een goede sparringpartner om tot nieuwe inzichten te komen.

  Ik kan Arjan van harte aanbevelen!”

 • "Helemaal blij"

  Naam: Daniëlle Clasen-Bos
  Bedrijf: Instituut D&C
  Beoordeling: 10

  Super, die adviezen voor onze website. Word ik helemaal blij van!”

 • "Scherp en helder"

  Naam: Guust Swarte
  Bedrijf: Swarte Innovation Development
  Beoordeling: 8,8

  Arjan Jonker weet de uitgangspunten van de opdrachtgever heel goed vast te houden en vervolgens deze scherp en helder in teksten en tekstaanpassingen om te zetten.”

 • "Erg waardevol en duidelijk"

  Naam: Sandra Maandonks
  Bedrijf: Sandra Jafra Cosmetics
  Beoordeling: 10

  Vraag zeker tips voor je website aan. Ik vind deze erg waardevol en duidelijk. Dank je wel, ik ben er super blij mee en raad iedereen aan om dit ook te doen.”

 • "Geweldige adviezen"

  Naam: Vincent Bakker
  Bedrijf:
  Beoordeling: 10

  Geweldige adviezen voor je webteksten en website! Grote nadeel: je neemt het mee op elke site waar je komt. ;-)”

 • "Goed wakkergeschud"

  Naam: Marjo Blokker
  Bedrijf: eMBee
  Beoordeling: 8,8

  Arjan heeft mij op een goede manier wakker geschud met zijn Magische Video Make over van mijn site….

  Ik keek naar mijn eigen website en zag gelijk wat beter kan! Ik zat druk terug te praten tegen Arjan, maar die luistert niet en gaat gewoon lekker door met zijn verbetering. Met een GEWELDIG resultaat…. Heb gelijk mijn site aangepast!

  Kortom: goede tips met een goed resultaat. Wie wil er nu niet meer klanten????”

 • "Snel en deskundig"

  Naam: Jeroen van Benschop
  Bedrijf: De Verffraaier
  Beoordeling: 9

  Arjan heeft enkele door mij samengestelde teksten voor mijn website snel en deskundig herschreven. Hierbij viel op dat de tekst met ongeveer 50 % werd verkort, geen informatieve waarde verloor en zeer leesbaar werd- en nog steeds is!”

 • "Fantastisch"

  Naam: Frans Hendrikx
  Bedrijf: OmniSense
  Beoordeling: 10

  Een man die niet alleen tekstvaardig het vak heel goed verstaat, maar ook weet te delen zonder baatzuchtig te zijn. Hij beoordeelde mijn website met ’n 5. Hij was de eerste die dat gefundeerd deed en adviseerde hoe het beter kon. ik ben hem daar erg dankbaar voor. Fantastisch.”

 • "Meteen geïrriteerd"

  Naam: Eric Beckers
  Bedrijf: FPVI
  Beoordeling: 10

  Ik stuurde je tips door naar mijn webdesigner en die was meteen geïrriteerd, maar gaf je ook direct gelijk.”

 • "Huur deze professional in!"

  Naam: Tina Brouwer
  Bedrijf: Dellphi
  Beoordeling: 8,2

  Arjan is in staat om goed naar je te luisteren en het gehoorde om te zetten in teksten die de klant raken. Is ook proactief.
  Fijn mens om mee samen te werken.

  Ga daarom niet zelf zitten prutsen, maar huur deze professional in!”

 • "Een uitstekende webtekstcoach"

  Naam: Martien Weel
  Bedrijf: Martien Weel Uitvaartzorg
  Beoordeling: 9

  De website is het resultaat van een perfecte samenwerking tussen Arjan en mij. Aan de hand van zoekwoordenonderzoek kwam Arjan met de hoofdindeling van de site, de indeling van de pagina’s en de belangrijke zoekwoorden die een plaats moesten krijgen. Vervolgens kwam ik met de invulling met tekst. Arjan stond open voor mijn woorden en formuleringen die naast wervend/commercieel ook waarachtig en inhoudelijk moeten zijn. Een uitstekende webtekstcoach.”

 • "Een dijk van een workshop"

  Naam: Anita van Prooijen
  Bedrijf: Anita van Prooijen tekst en content
  Beoordeling: 9,5

  Ik heb Arjans cursus Webteksten gevolgd. Een dijk van een workshop. Theoretisch goed onderbouwd, maar vooral lekker praktijkgericht. Geschikt voor onervaren SEO-tekstschrijvers en voor vakgenoten die de hun kennis op dit gebied willen updaten en verdiepen. In één dag ben je weer helemaal bij de les!”

 • "Goede nazorg"

  Naam: Evelien Priester
  Bedrijf: Parlan
  Beoordeling: 10

  Je wilt de vraag van de bezoeker op jouw website beantwoorden. Op de beste manier. Volg dan deze cursus! Veel praktische tips, aandacht voor jouw vragen en een goede nazorg. Bedankt Arjan.”

 • "Voor iedere tekstschrijver die meegaat met zijn tijd"

  Naam: Marlies Appelman
  Bedrijf: MarliesAppelman.nl
  Beoordeling: 10

  Het was een zeer waardevolle cursus waar ik enorm veel van geleerd heb. Ik heb het direct in de praktijk toe kunnen passen en heb mijn klanten nu veel meer te bieden. Absoluut een aanrader voor iedere tekstschrijver die mee gaat met zijn tijd.”

 • "Aanrader!"

  Naam: Otto Wijnen
  Bedrijf: One2All
  Beoordeling: 9,6

  De cursus Waardevolle Webteksten was zoals je het mag verwachten van een professional: de opbouw was prima en de content waardevol. Echter; zo’n cursus valt of staat met het vermogen van de trainer om de kennis op een plezierige wijze te brengen zodat het ‘beklijft’. En daarin blinkt Arjan uit! Aanrader dus voor iedere webtekstenschrijver en marketeer!"

 • "Boeiend tot het eind"

  Naam: Annemieke Hageman
  Bedrijf: Online Marketing Webwinkel
  Beoordeling: 9,2

  Ik heb bij Arjan de pilot van de cursus Webteksten Schrijven gevolgd. Arjan heeft zeer veel kennis over zijn vak, hij weet elke vraag goed te beantwoorden en hij is heel professioneel. Ik heb in de cursus dingen geleerd die ik nog niet wist en tips gekregen waar ik echt in de praktijk iets mee kan. Arjan maakt gebruik van sprekende voorbeelden. Hij heeft mij tijdens de cursus tot het einde weten te boeien en dat is best knap van een cursus van 9.00 tot 17.00!”

 • "Erg leerzaam"

  Naam: Iris Vinkenborg
  Bedrijf: Indrukmakers
  Beoordeling: 8,5

  Vrijdag 17 augustus heb ik de, erg leerzame, cursus Webteksten gevolgd bij Arjan Jonker van Waardevolle Webteksten. Arjan kan ontzettend enthousiast en goed uitleggen. Hij versterkt zijn uitleg met duidelijke en opmerkelijke voorbeelden, waardoor de cursus gedurende de dag interessant blijft!

  Ik heb zeker iets aan de cursus gehad en na afloop had ik direct zin om aan de slag te gaan met schrijven en mij verder te ontwikkelen in SEO.”

 • "Ontzettend veel handvatten"

  Naam: Mieke Koomen
  Bedrijf: De Beer Grafimedia
  Beoordeling: 8,8

  Wat ben ik blij dat Arjan zijn talent voor waardevolle webteksten heeft omgezet in een cursus! Ik volgde de pilot van de cursus/workshop webteksten schrijven voor tekstschrijvers, een training waarbij hij een zestal (potentiële) concurrenten inzicht geeft in zijn werkwijze. Zonder terughoudendheid opent hij zijn trukendoos en deelt hij zijn geheimen. Dit doet hij op rustige, overzichtelijke en professionele wijze. Het lesgeven past hem. Ik heb in 1 dag tijd ontzettend veel handvatten gekregen omtrent het schrijven zelf, maar ook omtrent zoekwoordenonderzoek en SEO. Ter plekke kregen we de opdracht te oefenen en Arjan gaf huiswerk mee waarop hij persoonlijke feedback zal geven. De interactie duurt daardoor ook voort ná de cursusdag. Omdat het een pilot betrof zal Arjan de cursus nog verder ontwikkelen en verder afstemmen op de behoefte van de deelnemer. Vanaf heden: Arjan Jonker, voor waardevolle webteksten en waardevolle workshops!”

 • "Een must voor iedere webtekstschrijver"

  Naam: Brenda Koning
  Bedrijf:
  Beoordeling: 10

  De cursus Webteksten Schrijven van Arjan Jonker is een must voor iedereen die webteksten schrijft. Ik vond Arjan al een topper als tekstschrijver, maar als trainer doet hij het ook enorm goed. Arjan heeft een schat aan vakkennis in huis en brengt dat op een duidelijke en nuchtere manier over. Door de vele praktijkvoorbeelden blijft de theorie goed hangen. Ik heb heel veel geleerd van deze waardevolle cursus en nu kan ik mijn opdrachtgevers veel meer bieden.”

 • "Een eye-opener"

  Naam: Jolanda Nieveld
  Bedrijf: Zo Kinderopvang
  Beoordeling: 8,6

  Voor mij was deze cursus een eye-opener. Weer terug naar de marketinggedachte ‘Wat zoekt en wil de klant’ en daarop je websteksten afstemmen. Het verhaal moet wel echt blijven en geen tekst alleen voor de Google-robot. Ook het stukje ‘meten’ niet vergeten. Deze cursus is met recht waardevol, ook als het niet alleen om tekstschrijven gaat maar om bijvoorbeeld het inrichten van je website met titels en kopjes. Het zoeken naar de juiste domeinnaam. Als je niet weet waar mensen naar zoeken gaan ze je waarschijnlijk ook niet vinden. Complimenten Arjan!”

 • "Direct toepasbaar"

  Naam: Marlotte van den Dries
  Bedrijf: INDICIA
  Beoordeling: 8

  Een interessante cursus met interactieve focus. Veel tips van Arjan zijn direct toepasbaar binnen de dagelijkse werkzaamheden. Praktijkvoorbeelden hadden naar mijn mening wat meer naar onze situatie aangepast kunnen worden.”

  Reactie op Marlotte

 • "Veel verder dan schrijven alleen"

  Naam: Nathalie Meester
  Bedrijf: ikwordzzper.nl
  Beoordeling: 9,6

  Wil jij goed gevonden worden in Google? Dan ben je bij Arjan Jonker aan het juiste adres! Zijn cursus waardevolle websteksten schrijven gaat veel verder dan webteksten schrijven alleen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en door zelf te oefenen krijg je gelijk een goede indruk hoe het werkt. Na de cursus ben je in staat om wat je hebt geleerd gelijk toe te passen in de praktijk en ontvang je de presentatie en handleiding. Mocht je na de cursus nog vragen hebben dan kun je altijd bij Arjan aankloppen voor nazorg. Kom je er echt niet uit of vind je het teveel werk? Dan kun je deze topper altijd nog inhuren! ”

 • "Zeer goede training"

  Naam: Heleen Valkema
  Bedrijf: Secretarial Services
  Beoordeling: 8,6

  Arjan is een deskundige trainer die veel van het onderwerp weet. Hij verdiept zich duidelijk in de materie en gaat met de ontwikkeling in zijn vakgebied mee. Je krijgt enorm veel theorie. Aan het eind van de dag ben je echt wel verzadigd. Voor mij had het iets minder theorie en iets meer praktijk gemogen. Al met al zeker een zeer goede training en echt wel aan te bevelen.”

  Reactie op Heleen

 • "Heerlijk concrete handvatten"

  Naam: Rob Vonk
  Bedrijf: WordPress Academy Nederland
  Beoordeling: 9,4

  Eindelijk de ‘stoute schoenen’ aangetrokken en de cursus webteksten schrijven bij Arjan gevolgd. Heerlijk concrete handvatten die je helpen je webteksten op een hoger plan te brengen. Een echte aanrader dus! En…niet alleen voor ‘doorgewinterde’ tekstschrijvers ;-)”

 • "Bomvol relevante informatie"

  Naam: Monique van der Kolk
  Bedrijf: Q2Be
  Beoordeling: 8,4

  Het was een pittige -lange- cursusdag bomvol relevante en actuele informatie.

  Arjan weet de informatie goed te visualiseren aan de hand van voorbeelden. Nu nog aan de slag met alle tips!”

 • "Heel inspirerende cursusdag"

  Naam: Yvonne Dijkema
  Bedrijf:
  Beoordeling: 9,4

  Het was een zeer intensieve, maar ook heel inspirerende cursusdag. Veel informatie was nieuw voor mij. Doordat Arjan dat begreep en benadrukte dat ik altijd op hem kan terugvallen bij vragen, ga ik er vol goede moed mee aan de slag. Ik ben er van overtuigd dat ik er uiteindelijk veel profijt van heb.”

 • "Erg praktijkgericht"

  Naam: Floortje Mutsaers
  Bedrijf: INDICIA
  Beoordeling: 7

  Bedankt voor de training. Ik vond het een goede training op instapniveau. Voor de meer ervaren SEO specialist is het te basic naar mijn mening. Handige tools besproken en de training is erg praktijk gericht.”

  Reactie op Floortje

 • "Direct toepasbaar"

  Naam: Isabelle Brus
  Bedrijf: Brus TEKST
  Beoordeling: 8,4

  Arjan Jonker geeft tijdens de cursus veel praktische tips die je direct kunt toepassen en glasheldere voorbeelden die het inzicht vergroten. Het wordt zo niet alleen duidelijk maar ook leuk en boeiend! Er komt heel veel aan bod; dat je hem na de cursus ook nog kunt benaderen voor tips is wel zo handig dus.”

 • "Het hele proces komt aan bod"

  Naam: Gerti Vos
  Bedrijf: Vos|seo
  Beoordeling: 9

  Een interessante cursus waarbij het hele proces van briefing tot de ideale webtekst aan bod komt.”

 • "Bedankt, Arjan!"

  Naam: Jordi Keulemans
  Bedrijf: INDICIA
  Beoordeling: 7

  Theoretisch gezien zeker een aantal direct toepasbare middelen rijker nu. Aangehaalde praktijkvoorbeelden sloten echter absoluut niet aan op mijn beeld van waardevolle webteksten. De gedeelde websites waren vooral stoffig- en visueel gezien erg ouderwets. Dat, terwijl ik ervan overtuigd ben dat in een tijd als deze tekst en beeld hand in hand gaan om zodoende je doelgroep geïnteresseerd te houden. Die moderne denkslag mis ik nog in de cursus van Arjan. De stof is voornamelijk toepasbaar binnen zakelijke teksten (o.a. SEO-technisch e.e.a. bijgeleerd). Arjan laat in groepsverband iedereen actief meedoen. Dat is zeer zeker een pluspunt. Bedankt, Arjan!”

  Reactie op Jordi

 • "Vergaand op maat"

  Naam: Ferdinand Pronk
  Bedrijf: PronkScriptum
  Beoordeling: 9

  Leerzame cursus, vergaand op maat omdat deelnemers vooraf leerdoelen en vragen konden insturen. Arjan hield goed rekening met de verschillende niveaus in de groep. Prettig dat de groepsgrootte klein was, zodat iedereen aan bod kon komen. Goed toepasbare informatie. Ik popel om met mijn site en die van opdrachtgevers aan de slag te gaan.”

 • "Een aanrader"

  Naam: Sonja Houting
  Bedrijf: WordPress Academy Nederland
  Beoordeling: 8

  Veel geleerd, een aanrader.”

 • "Energie en inspiratie opgedaan"

  Naam: Mariska Boogaard
  Bedrijf: mb tekst/communicatie
  Beoordeling: 9

  Waardevolle training. Absoluut.

  Arjan, mijn complimenten. De manier waarop jij je kennis en ervaring overbrengt is heel prettig en leerzaam. Weer veel energie en inspiratie opgedaan na jouw training met waardevolle tips, tricks en info! Een echte aanrader voor iedereen die zijn online teksten wil verbeteren.”

 • "Waar voor je geld"

  Naam: Martien Weel
  Bedrijf: Martien Weel Uitvaartzorg
  Beoordeling: 8

  Arjan biedt waar voor je geld. Een volle intensieve dag met veel goede informatie, eigen oefening en ruimte voor vragen. Een frisse presentatie met goed gebruik van power point.”

 • "Direct bruikbaar"

  Naam: Karien Vissers
  Bedrijf: Karien Vissers Tekst & Communicatie
  Beoordeling: 9

  Een intensieve én zeer praktische cursus, waarmee je een verdiepingsslag maakt in webteksten schrijven. Veel geleerd dat direct bruikbaar is. Blij dat ik klanten nu nog beter kan helpen met hun webteksten.”

 • "Goede balans tussen theorie en praktijk"

  Naam: Sasja Vos
  Bedrijf: INDICIA
  Beoordeling: 8

  Een training met een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb veel tips gekregen die ik makkelijk meteen kan toepassen waardoor mijn teksten een stuk beter en SEO-proof worden. Arjan heeft zijn trainingen altijd goed voorbereid.”

 • "Tal van praktijkvoorbeelden"

  Naam: Astrid Kruijer
  Bedrijf: Textivity
  Beoordeling: 9

  De cursus gaat veel verder dan webteksten schrijven alleen. Arjan deelt zijn kennis over schrijven voor het web op professionele, laagdrempelige wijze aan de hand van tal van praktijkvoorbeelden. Na de cursus ben je in staat om het geleerde direct in de praktijk brengen. En opdat je niets vergeet, ontvang je al het geleerde in een overzichtelijke Powerpoint presentatie. Na afloop van de cursus stopt het nog niet, Arjan biedt nazorg om je vakkundig verder te helpen op het ingeslagen pad.”

 • "Een klasse apart"

  Naam: Anita Blijdorp
  Bedrijf: Schrijfwerk!
  Beoordeling: 8,2

  Arjan Jonker is overtuigend omdat hij vertelt en doceert vanuit eigen ervaring. Zijn stijl als docent is prettig: helpend, duidelijk, let goed op de behoeften van zijn leerlingen. De nazorg is een klasse apart: verzorgde handleidingen, duidelijk, helpt mij om het echt allemaal zelf uit te gaan voeren. Zijn aanbod om contact op te nemen bij vragen: daar ga ik zeker gebruik van maken.”

 • "10 met een griffel!"

  Naam: Jeanette Baljet
  Bedrijf: Zo Kinderopvang
  Beoordeling: 9,6

  Arjan Jonker is een prettige cursusleider. Eén minpuntje is dat hij zó veel kennis heeft dat hij graag alles wil vertellen! Wat dan in het nazorgtraject weer perfect is, omdat je altijd op hem terug kunt vallen en mooie modellen meekrijgt voor je eigen dagelijkse praktijk. Van mij krijgt hij een 10 met een griffel!”

 • "Ja, heel goed"

  Naam: Josephine Woldring
  Bedrijf:
  Beoordeling: 8

  Ja, heel goed: oefenen met de dashboards, vragen vooraf stellen en mogelijkheid tot nazorg: prima. Idem persoonlijke begeleiding en beantwoording van de vragen aan het slot.

  Het laatste deel van de ochtend was te snel. De oefentijd was soms te lang en deelnemers gingen over andere zaken kletsen. Dat is het enige aan minpunten.

  Ben benieuwd naar een workshop zoektermen en naar schrijven van teksten voor het web.

  Al met al: dank!”

  Reactie op Josephine

 • "Erg fijne workshop"

  Naam: Arthur Snaauw
  Bedrijf: TextArt
  Beoordeling: 9

  Erg fijne workshop.”

 • "Heel helder"

  Naam: Jacqueline Walstra
  Bedrijf: SCOL
  Beoordeling: 8,2

  Door de cursus van één dag over Google Analytics weet ik nu veel beter hoe ik dit programma kan inzetten voor de websites in onze organisatie. Arjan heeft heel helder laten zien waar de handige, fijne kneepjes zitten, zodat je niet verdrinkt in alle cijfers, zijpaden, ondergrondse gangen en bochten van dit programma. Ik begrijp nu eindelijk waar ik naar kijk!”

 • "Dynamische dag"

  Naam: Ferdinand Pronk
  Bedrijf: PronkScriptum
  Beoordeling: 7,6

  Een dynamische dag met ruimte om direct aan de slag te gaan. Goed de focus op het onderwerp gehouden. Met meer variatie was ik scherper hebben gebleven. Mooi dat de mogelijkheid bestaat om ook over langere tijd nog vragen te stellen.”

  Reactie op Ferdinand

 • "Originele invalshoek"

  Naam: Gerti Vos
  Bedrijf: Vos|seo
  Beoordeling: 8,2

  Hoe kun je als SEO-tekstschrijver Google Analytics op de juiste manier gebruiken? Arjan Jonker legt het uit. Helder, duidelijk en met een originele invalshoek. Cursisten krijgen handige tools aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt. En mocht je er in de toekomst toch niet helemaal uitkomen, dan mag je altijd bij Arjan aankloppen.”

 • *sprakeloos* ;-)

  Naam: Jaap Backx
  Bedrijf:
  Beoordeling: 8,6

 • "Veel geleerd"

  Naam: Anne-Marie Krap
  Bedrijf: AKA Tekst & Advies
  Beoordeling: 8

  Echt een praktijkgerichte workshop waar ik veel geleerd heb. Het feit dat mensen zelfs in de pauzes moeilijk van hun beeldscherm waren los te weken omdat ze nog van alles uit wilden proberen, zegt in dat verband genoeg!

  Van de nazorg heb ik nog geen gebruik gemaakt, maar dat dit onderdeel er volgens Arjan nog helemaal bij hoort, vind ik heel professioneel.”

 • "Bijzonder nuttige inzichten"

  Naam: Karien Vissers
  Bedrijf: Karien Vissers Tekst & Communicatie
  Beoordeling: 9,4

  Wat ik waardeer in Arjan is dat hij een vakman is en daarbij zijn praktijkervaring enthousiast weet over te brengen.

  Je krijgt de juiste voorbereiding vooraf, bijzonder nuttige inzichten en tools tijdens de cursus en ook nog alle bestanden de volgende dag in je mail.

  Wat me vooral bij zal blijven, is zijn creatieve manier om met tools als Google Analytics om te leren gaan. En ze zo te maken dat ze handig en leuk worden om mee te werken.”

 • "Duidelijk en gestructureerd"

  Naam: Mariska Boogaard
  Bedrijf: mb tekst/communicatie
  Beoordeling: 9

  De Cursus Mailchimp die ik bij Arjan Jonker heb gevolgd is echt heel goed. Op een duidelijke en gestructureerde manier heeft Arjan het systeem en de mogelijkheden laten zien. Om vervolgens echt aan de slag te gaan met een eigen e-mail nieuwsbrief. Aangevuld met handige achtergrondinformatie was deze Incompany training erg waardevol. Een aanrader voor iedereen die aan de slag wil met Mailchimp.”

 • "Alles behalve een broodje aap"

  Naam: Roy Ishak
  Bedrijf: RoyIshak.nl
  Beoordeling: 10

  Wil je leren hoe je het meest winstgevende marketingkanaal effectief inzet? Schakel Arjan Jonker in. Zijn cursus MailChimp was alles behalve een broodje aap. :)

  Het voordeel wat Arjan heeft, is dat hij geen ‘docent’ is, maar iemand uit de praktijk. Iemand die e-mailmarketing wekelijks toepast. En dat merk je. Hij schotelt je geen algemene blabla voor, maar concrete tips en inspirerende praktijkvoorbeelden, gebaseerd op zijn eigen campagnes. Achteraf stond ik te springen als een kind om met MailChimp te spelen!”

 • "Meerdere keren ingehuurd"

  Naam: Hanneke Tilburgs
  Bedrijf: De Groot Drukkerij
  Beoordeling: 9

  Arjan hebben wij meerdere keren ingehuurd voor het schrijven van teksten. Informatief en commercieel van aard. Met Arjan kan je prettig samenwerken en luistert goed naar de opdrachtgever.”

 • "Heldere, eenduidige teksten"

  Naam: Ilan Roos
  Bedrijf: Idephix
  Beoordeling: 8,2

  Heldere, eenduidige teksten. Mooi binnen de deadline. Is goed in staat complexe materie terug te brengen tot een simpel en begrijpelijk verhaal. Kan ik iedereen aanbevelen.”

 • "Snel en to the point"

  Naam: Lieuwe Gietema
  Bedrijf: Boskalis
  Beoordeling: 10

  Prettige samenwerking, snel en to the point.”

 • "Moeilijke taal wordt begrijpelijk"

  Naam: Ans Lavèn
  Bedrijf: WO=MEN
  Beoordeling: 8,4

  Arjan weet van moeilijke teksten begrijpelijke taal te maken, die door een breed publiek gelezen wordt. Daarmee worden moeilijke onderwerpen zoals het PGB makkelijker leesbaar.”

 • "Tekst die we zó kunnen plaatsen"

  Naam: Mieke Rockx
  Bedrijf: Mosch Veiligheid
  Beoordeling: 8

  Beste Arjan, Toen ik je leerde kennen waren wij volop bezig met de start van ons bedrijf. En op zoek naar een manier waarop we op papier over konden brengen hoe onderscheidend wij zijn en waarom je voor ons zou moeten kiezen. Ik kan het zelf goed vertellen als ik er voldoende tijd en ruimte voor krijg, maar kort en bondig omschrijven waar je goed in bent is een vak apart.

  We hebben jou gevraagd teksten voor onze folder te schrijven. Je hebt je verdiept in wat we doen en hoe we werken en je hebt duidelijke en overtuigende teksten voor onze folder geschreven. Je hebt precies samengevat wat we willen overbrengen. Als ik nu nieuwe tekst nodig heb, voor onze website of een andere reclame-uiting dan neem ik contact met je op en jij maakt er een tekst van die we zo kunnen plaatsen.

  Ik vind onze samenwerking heel prettig en hoop dat je nog vaak teksten voor ons kan en wil schrijven. Arjan, bedankt!”

 • "Mooie resultaten"

  Naam: Ivon Reuvers
  Bedrijf: VluchtelingenWerk
  Beoordeling: 9

  Ik heb met veel plezier samengewerkt met Arjan. Ik hecht waarde aan zijn mening en zijn open werkhouding nodigt uit tot brainstorm en discussie om zo mooie resultaten te creëren.”

 • "Uitermate goede teksten"

  Naam: Joël Bosch
  Bedrijf: Make Marketing Magic
  Beoordeling: 7,6

  Ik heb veel met Arjan gewerkt voor veel verschillende bedrijven in het MKB (m.b.t. webteksten, blogs en referenties) en Arjan heeft zich altijd onderscheiden door snel en professioneel te werk te gaan… en natuurlijk uitermate goede teksten te schrijven!”

 • "Prima copywriter"

  Naam: Erwin Nijmeijer
  Bedrijf: Uitzend Software Diensten
  Beoordeling: 9

  Arjan is een prima copywriter. Goede aanpak en een prima resultaat!”

 • "Levert zonder gedoe"

  Naam: Arjan Dekker
  Bedrijf: Gemeente Medemblik
  Beoordeling: 8,6

  Arjan vraagt door en komt afspraken na. Hij levert exact wat ik nodig heb, zonder gedoe. Kortom een goede schrijver voor algemene teksten en webteksten.”

 • "Vasthoudende mentaliteit"

  Naam: Agnes Houweling
  Bedrijf: Politie Flevoland
  Beoordeling: 9

  Prettig om mee samen te werken, omdat hij zich flexibel opstelt als in de week dat alle kopij van ons personeelsmagazine af moet zijn, maar dat zelden altijd 100% lukt. Als corrector: vind het leuk als we bij het doornemen van de correcties een toelichting geeft waarom iets anders geschreven moet worden. Daar leer ik zelf ook van.

  Als tekstschrijver: door de bescheiden manier waarop hij zich opstelt, maar ook zijn vasthoudende doorvraagmentaliteit, krijgt hij de goede verhalen op tafel.”

 • "Uiterst professioneel"

  Naam: Femke Jacobs
  Bedrijf: Cartridge City
  Beoordeling: 9

  Ik had met spoed iemand nodig die een tekst kon schrijven zonder boosheid in de tekst te laten weergeven. De specifieke uitdaging van deze tekst lag er in om een negatieve nep recensie te weerleggen.

  In de winkel kregen wij van een klant te horen dat er een hele negatieve recensie op diverse sites stond. Nadat wij deze bekeken hadden bleek het om een nep recensie te gaan, waarschijnlijk door een concurrent geschreven. In de tekst stond namelijk dat wij iets hadden aanbevolen, echter dit zit niet in ons assortiment. Echter wel uiterst vervelend en ongewenst.

  Ik had wel het idee, dat als ik hier zelf op zou reageren de strekking niet heel netjes zou worden.

  Direct dacht ik aan Arjan, hij had al eerder brieven voor mij herschreven tot grote tevredenheid. Ik heb hem de situatie uitgelegd en aangegeven hoe ik het wilde weerleggen.

  Arjan heeft dit op uiterst professionele, correct wijze vormgegeven. Hierdoor kreeg de boodschap heel veel kracht mee en ontkrachtte de recensie, zonder er verdedigend uit te gaan zien.

  Tevens heeft hij dit in een tijdsbestek van nog geen twee uur gedaan, nadat ik hem gebeld had. Kortom, Arjan Jonker van Waardevolle Webteksten kan ik u meer dan van harte aanbevelen.”

 • "Het resultaat is altijd verbluffend"

  Naam: Eric Mentink
  Bedrijf: MentinkDesign
  Beoordeling: 8,6

  Als ontwerper heb ik met veel tekstschrijvers gewerkt. Arjan is een van de betere. Zijn stijl past mij en mijn klanten perfect. Kort, direct en zonder de mogelijkheid voor de lezer zich in de tekst te vergissen.

  In een prettige dialoog pas ik soms de vormgeving aan en soms past Arjan zijn teksten aan de vormgeving aan. Het resultaat is altijd verbluffend.”

 • "Betrouwbaar en deskundig"

  Naam: Hans Moolenbel
  Bedrijf: ML Tekst & Presentatie
  Beoordeling: 8,8

  Arjan ken ik al vanaf de start van zijn bedrijf. Ik heb hem leren kennen als een betrouwbaar en deskundig tekstschrijver, die zich goed weet in te leven in de wereld van zijn opdrachtgever.”

 • "Absoluut een aanrader"

  Naam: Frank Sijbrands
  Bedrijf: VakantieXperts De Valk
  Beoordeling: 9

  Arjan heeft al meerdere malen een stukje tekst voor ons geschreven en dit naar volle tevredenheid. Zijn teksten lezen makkelijk weg en vertalen op juiste wijze onze boodschap. Voor wie een goede tekstschrijver zoekt, is Arjan absoluut een aanrader…”

 • "Snelheid en kwaliteit uitstekend"

  Naam: Rene Molenaar
  Bedrijf: BAM Wegen / Boskalis
  Beoordeling: 9

  Arjan heeft meerdere plannen van aanpak geredigeerd. Leest zich vooraf goed in, en bereidt zich uitstekend voor. Is in staat de juiste vragen te stellen en advies te geven om daarmee ook het plan inhoudelijk op een hoger niveau te brengen. ‘Een vraagje tussendoor’ levert geen probleem op. De snelheid en kwaliteit is uitstekend.”

 • "Van harte aanbevolen"

  Naam: Carla Person
  Bedrijf: Blue Point Media
  Beoordeling: 9

  Voldoet uitstekend aan de briefing, denkt mee over onderwerpen en oplossingen, heeft kennis van zaken en levert ruim voor de deadline de teksten in. Over het algemeen heel weinig opmerkingen of wijzigingen in de teksten die worden aangeleverd. Al meer dan vijf jaar een vertrouwd partner in het creëren van relatiemagazines. Ik kan Waardevolle Webteksten van harte aanbevelen.”

 • "Fijne kerel om mee te werken"

  Naam: Marc Korse
  Bedrijf: Of Korse
  Beoordeling: 9

  Arjan heeft me erg goed geholpen met het schrijven van een waardevolle tekst over mijn dienstverlening. Daarbij heeft hij een mooi format gemaakt wat ook gebruikt kan worden voor eventuele toekomstige teksten. Het is erg knap hoe Arjan in staat is om door middel van een korte tekst toch duidelijk te maken wat je wilt zeggen. Bovendien is Arjan een fijne kerel om mee samen te werken.”

 • "Heel praktisch"

  Naam: Marja Donkers
  Bedrijf: Bizniz Media
  Beoordeling: 7,6

  beetje rommelige aanloop, veel geleerd, heel praktisch."

 • "Veel geleerd"

  Naam: Thomas Schaap
  Bedrijf: ipsis
  Beoordeling: 7,8

  Als stagiaire heb ik heel veel geleerd qua teksten schrijven."

 • "Van harte aanbevolen!"

  Naam: W
  Bedrijf: Hoornbeeck College
  Beoordeling: 9,8

  Arjan heeft voor ons team (docenten Nederlands) een cursus 'webteksten schrijven' gegeven. Hij sluit hierbij aan op de vraag die er in de maatschappij leeft. Dit kunnen we goed gebruiken in de lessen die wij geven. Arjan neemt de tijd voor de hoofdzaken, maar verliest de details niet uit het oog. Voor vragen die na de cursus leven, staat hij ook volledig open. Van harte aanbevolen!"

 • "Inhoudelijk sterke training"

  Naam: Robert Boele
  Bedrijf: Hoornbeeck College
  Beoordeling: 10

  Inhoudelijk sterke training! Het geleerde is praktisch zeer toepasbaar; na de cursus weet je hoe je goede online teksten schrijft die door Google gevonden worden."

 • "Weet waar hij het over heeft"

  Naam: Coert Aschman
  Bedrijf: Hoornbeeck College
  Beoordeling: 9,2

  Het werken met Arjan heb ik als erg plezierig ervaren. Hij is professioneel, begripvol, weet waar hij het over heeft, maakt dingen concreet en is gericht op wat wij als klanten graag wilden. Hij heeft een positieve en evenwichtige manier van beoordelen van producten, zodat je er ook op een leuke manier wat van leert."

 • "Enthousiast en met kennis van zaken"

  Naam: Marianne Pelt-van der Wilt
  Bedrijf: Hoornbeeck College
  Beoordeling: 10

  Een erg interessante cursus waarin ik veel geleerd heb over webteksten schrijven. Arjan geeft de cursus enthousiast en met kennis van zaken. Tegelijk houdt hij rekening met verschil in achtergrond van de collega’s. Echt een aanrader!"

 • "Mijn verwachtingen overtroffen"

  Naam: Loege Schilder
  Bedrijf: Care IS
  Beoordeling: 10

  De cursus van Arjan heeft mijn verwachtingen overtroffen. De voorbereiding en aanpak was effectief en to the point. Maar vooral de inhoud van de cursus was waardevol voor ons. Ik dacht dat ik wel redelijk kon schrijven. Door de aanpak van Arjan weet ik nu wat mijn publiek wil lezen en kan ik daar gemakkelijk het antwoord op geven.”

 • "Leerdoel behaald"

  Naam: Nick Bond
  Bedrijf: Care IS
  Beoordeling: 10

  Leerdoel behaald, heb nu het idee dat ik gestructureerd en doordacht een webtekst kan opstellen."

 • "Heel veel invloed op hoe ik in het vervolg schrijf"

  Naam: Nicole Tol
  Bedrijf: Care IS
  Beoordeling: 9,2

  Een hele interessante cursus met een sterke inhoud. Deze cursus zal heel veel invloed hebben op de manier waarop ik mijn teksten in het vervolg schrijf.

  De vele tips en vooral de zoekwoordenanalyse zullen zeker verwerkt worden in onze nieuwe website."

 • "Onmisbaar voor iedere website!"

  Naam: Suzanne Schuitemaker
  Bedrijf: PrijsVergelijken.nl
  Beoordeling: 10

  Na de cursus webteksten schrijven die we als bedrijf bij Arjan hebben gevolgd, hebben we besloten Arjan in te zetten voor het schrijven van artikelen op onze website. Arjan heeft een vlotte schrijfstijl en kan ingewikkelde informatie in hapklare brokken presenteren. Ontzettend fijn voor een site die werkt met termen die soms lastig uit te leggen zijn. Bovendien zijn de artikelen ook nog eens leuk om te lezen! Arjan neemt een hoop werk uit handen en zorgt ervoor dat je op bepaalde onderwerpen goed wordt gevonden op Google. Onmisbaar!

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

 • Reactie binnen 24 uur

  Ik bel of mail je even. Maar niet in het weekend.

 • Jouw gegevens zijn veilig

  Spam komt hier niet van.

 • Locatie geen bezwaar

  Komt het tot een klus? Dan kom ik naar jóu toe.


arrow2PS. Ik neem niet meer dan 4 dagdelen per week aan. Dus als je haast hebt…